احتمال بارداری با پلی کستیک و تنبلی تخمدان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 76 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.28 ساله هستم طول چرخه قاعدگی ام 36 روزه است و در هر دوره قاعدگی 4 تا 10 روز پریودم عقب می افته .سابقه تخمدان پلی کستیک هم دارم. آیا برای بارداری مشکل خواهم داشت ؟ ورزش خاصی میتونه تو این شرایط به من کمک کنه ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگراضافه  وزن دارید بهتر است وزن خود را کاهش دهید و زودتر برای بارداری اقدام کنید  موفق باشید

تجربه شما

سلام عزیزم.منم مشکل تو رو داشتم و با چند دوره مصرف متفورمین باردار شدم البته در شش هفته بحاطر تشکیل نشدن قلب سقط شد ولی نگران نباش با دارو و هر ورزشی که میتونی انجام بدی باردار میشی