علت تاخیر در قاعدگی

با سلام.

من یکسال هست ک عقد کرده ام اما باکره هستم. ماه گذشته چند روز بعد از اتمام دوره قاعدگی فقط یکبار با همسر نزدیکی جزیی داشتم اما هیچ دخولی صورت نگرفت.

اما الان نزدیک به دو هفته پریودم به تاخیر افتاده ک کاملا بی سابقه است. چند روز قبل از بی بی چک استفاده کردم و منفی بود ولی باز خیلی نگرانم.

این هم بگم که دوماهی هست هر روز ورزش میکنم. ممکنه ورزش باعث این اختلال شده باشد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به اینکه دخولی صورت نگرفته است و مایع منی داخل واژن ریخته نشده است احتمال بارداری وجود ندارد علت تاخیر پریودی شما استرس واضطراب است