سلام خانم دکتور من خانم 23 ساله استم یک دختر یک ساله دارم یک ماه میشود شیر دهی را قطع کردم و هم در طور دوران شیر دهی پریود نشدم فقط دوبار لکه بیتی شدم بعد از قطع شیر دهی هم پریود نشدم بی بی چک هم منفی بود لطفا راهنمایی کنید که مدت خشک شدن کامل شیر چقدر وقت را در بر میگیرد میخواهم به بار دوم باردار شوم باید چی کنم ممنون .

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تا یک ماه آینده باید پریودی شما به حالت نرمال برگردد می توانید از عرق رازیانه استفاده کنید بهتر است فاصله سنی بین دو فرزند حداقل ۳ سال باشد تا هم شما به بنیه بدنی لازم برای دوباره باردار شدن برسید وهم اینکه به فرزند اول شما لطمه ای وارد نشود موفق باشید