گرسنگی و افزایش وزن در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام... من هفته هفتم بارداری هستم... روزهای اولی که متوجه بارداری شدم، یک کیلو کاهش وزن داشتم، ولی الان هم اون یک کیلو جبران شده، هم یک کیلو افزایش وزن داشتم... زیاد گرسنه میشم و وقتی گرسنه میشم، شدیدا حالت تهوع و سرگیجه و ضعف پیدا می کنم... واقعا حال بدی هست و از ترس سریع نونی، شیرینی کوچکی، بیسکوییتی میخورم. الان واقعا نگرانم... نگران این مدل گرسنگی که با میوه و سبزیجات رفع نمیشه و باید حتما غذا بخورم. صبحانه و نهار و شام رو کامل می خورم. لطفا راهنماییم کنین. در جریان وعده های کوچک و تعداد بیشتر هستم، ولی عملا به خاطر شغلم امکانش رو ندارم‌. و تجربه کاهش وزن سی کیلویی داشتم حدود ۴_۵ سال پیش. باتشکر.

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
بهتر است صبح را با یک تا دو عدد بیسکویت زنجبیلی آغاز نمایید. برای کنترل تهوع استفاده از ویتامین ب6 و قرص متوکلوپرامید را به شما توصیه می کنم. بهتر است یک رژیم مخصوص بارداری دریافت نمایید و تا انتهای هفته 13 روی همین وزن بمانید.

تجربه شما

ممنون و متشکر از کمکتون...