جراحی بینی و ترس از بیهوشی

452 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام توروخدا  کمکم کنید.من جراحی بینی دارم پنجشنبه. خیلی میترسم از بیهوشی. چیکارکنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز تشکر از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید
عمل جراحی برای هر کس تجربه ای متفاوت بوده و افراد آن را به گونه های مختلفی توصیف می کنند.
اضطراب شما در هفته های منتهی به عمل جراحی بینی عادی و قابل درک است
سعی کنید به جراح خود اعتماد کنید و قبول کنید که او قادر است همه ی کارها را به خوبی انجام دهد. همچنین به این فکر کنید که احتمال ایجاد عوارض ناخواسته در برابر یک عمل جراحی موفقیت آمیز بسیار نادر است. هر زمانی که حس ترس به شما دست داد، به ظاهر بهبود یافته ی خود پس از انجام عمل جراحی فکر کنید.  سعی کنید هدف نهایی انجام عمل را یادآوری کنید.
برای کاهش ترس ها و نگرانی های خود می توانید قبل از انجام عمل، با جراح خود یک قرار ملاقات ترتیب داده و با او گفتگو کنید.
در مورد ترستان با ایشان صحبت کنید بهتر است متخصص بیهوشی خود را هم قبل از عمل ببینید تا خیالتان راحت شود
متخصص بیهوشی در کل طول بیهوشی در کنار شما نشسته و تمامی نشانه های حیاتی شما را به دقت تحت نظر می گیرد. او برای رسیدگی به عوارض احتمالی آموزش دیده که البته احتمال ایجاد این عوارض بسیار پایین است. لکن اگر مشکلی پیش بیاید متخصص بیهوشی برای این موارد کاملا امادگی دارد و در کنار شماست
امیدوارم عمل جراحی موفقیت آمیزی داشته باشید و در پیام های بعدی درباره تجربه موفیت آمیزتون برای ما بنویسید
شاد باشید

تجربه شما

ممنونم ازاینکه پاسخ دادین.لطف بزرگی کردین بعدعملم انشااله میام خدمتتون میگم که عملم چطوربود.خواهرانه دعام کنید