سلام ،من در هفته بيست و هفت هفته و دو روز هستم و در ١٤هفته سركلاژ شدم امروز يه لك خيلي خيلي كوچك داشتم بدون ترشح ممكنه بخاطر بخيه سركلاژ باشه اخه پسرم در سمت چپ و بريج هست وقتي تكون ميخوره حس ميكنم به بخيه هام فشار مياد ،بارداري دوقلو هستم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با بزرگ شدن جنین ها و افزایش سایز رحم این لکه بینی های جزئی طبیعی است اما اگر ادامه داد بود و بیشتر شد حتما باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما سونوگرافی درخواست شود موفق باشید