تاخیر در پریود و احتمال باردار شدن در ماه بعد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من این ماه با ۲۴ روز تاخیر پریود شدم,میخواستن ببینم احتمال بارداری در ماه بعد چقدره؟ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نمیتوان در صد تعیین کرد اما بهتر است در تایم تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید به این شکل شانس بارداری شما بیشتر میشود موفق باشید.

تجربه شما

سلام بنظرمن ...تاخیر در پریود ان هم 24روزنشانه ی خوبی نیست احتمال کیست وتنبلی تخمدان زیاده ولی جلوافتادن پریودبهتراز عقب افتادن ان است چون به قول بعضی ها میگن وقتی پریود جلو میفته رحم داره طلب بچه میکنه واحتمال داره ماه بعدش بارداری رخ بده