روش های مختلف پیشگیری از بارداری

سلام خسته نباشید

من حدود پنج ماهی میشه از قرص شیردهی برای پیشگیری از بارداری استفاده میکنم ولی همیشه یه روش دیگه هم کنارش دارم یا طبیعی یا کاندوم

در کنار شیر خودم یه وعده شبا شیر خشکم میدم

مصرف قرصمم اینجوری نیس سر ساعت دقیق باشه معمولا از یازده شب میخورم تا نهایتش دوازده و نیم

حالا سوالم اینه یه نزدیکی محافظت نشده داشتم الان بدجور استرس دارم نکنه حامله بشم اینم بگم هنوز پریود نمیشم بنظرتون تا دیر نشده نیاز هست قرص اورژانس استفاده کنم؟

بعد یه سوال دیگه چند بار در سال میشه از قرص اورژانس استفاده کرد؟

ممنون از پاسختون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز نگران نباشید احتمال بارداری وجود ندارد اگر بیشتر از ۳ ساعت در مصرف قرص شیردهی تاخیر وجود داشته باشید ریسک بارداری بالا میرود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد نیازی به مصرف قرص اورژانسی نیست  بهتر است بیشتر از سالی یکی دوبار از قرص اورژانسی استفاده نکنید  موفق باشید