مصرف قرص اورژانسی اوسیز و عوارض آن

سلام من بعد از مصرف قرص اورژانسی اوسیز بعد از یک هفته پریود شدم ولی پریودم پراز لخته های خونه تاحالا این طوری نبودم و یه بارم یه چیزی شبیه پوست بود اومد اونم نمیدنم چی بود به ابعاد سه سانتی متر ایا ممکنه از عوارض قرصا باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله ممکن است از عوارض مصرف این قرص باشد یا اینکه ممکن است شما کیست  قبلا داشتید ودر زمان  پریودی شما دفع شده است موفق باشید