با عرض سلام من حدود 2 ماه از اولین امپول ضدبارداری 3 ماهگیم گذشته و حدود 13روز لکه بینی داشتم و از نوار بهداشتی استفاده میکردم. ولی الان دو سه روزه نوار میزارم اصلا کثیف نمیشه فقط موقع دسشویی رفتن ازم خون میاد..چکار کنم.؟به نظرتون مشکل جدیه؟؟خیلی نگرانم میشه زودترجوابمو بدین؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در  بعضی  از خانمهایی که برای اولین بار آمپول سه ماهه را تزریق می کنند این مشکلات به وجود می آید که به مرور در ماه های بعدی این مشکل حل میشود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید