سلام من دو ساله که دندان عقلم را که نهفته بود جراحی کردم... حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول کشید زمان جراحی.... الان بعد از دوسال هنوز لب و دندان من حالت گزگز و بی حسی دارد....آیا قابل درمان هست ؟ اگه درمان نمیشه آیا به مرور زمان روی فرم لبم تاثیر منفی نمیگذاره؟؟؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
در بعضي مواقع درگيري عصب فكي با ريشه دندان عقل باعث ميشه كه بعد از جراحي ،لب بي حس بشه.البته قبل از جراحي بايد وضعيت عصب فكي با ريشه دندان عقل بررسي بشه و در صورتي كه احتمال بي حسي وجود داره با تمهيدات خاصي دندان عقل جراحي بشه.
در بيشتر مواقع اين بي حسي در عرض ٦  ماه برطرف ميشه.ولي در صورتي كه بعد از ٢ سال هنوز بي حسي وجود داره احتمال برطرف شدن بي حسي خيلي كمه.البته در ماه هاي اول استفاده از ويتامين bو برخي داروها مثل گاباپنتين و ليزر تراپي ميتونه به برگشت حس لب كمك كنه.
در مواردي كه آسيب به عصب شديد باشه احتمال تغيير فرم لب هم وجودداره ولي در موارد جزئي تاثيري روي شكل لب نخواهد داشت.