حركات جنین های دوقلو

با سلام و احترام

لطفا در مورد حركات جنینهای دوقلو و وضعیت قرار گیری آنها در رحم اگر مطالبی هست عنوان بشه چون هر چه در اینترنت سرچ میكنم در مورد حركت جنین های تك قلو هست . خواهشمند است اگه اطلاعات مفیدی هست بیان بشه چون من هفته 29 بارداری ام دوقلو دارم حركت یكی از جنینها رو خوب حس میكنم ولی یكیش رو كمتر و بیشتر به حالت نبض از دكتر سوال كردم میگه طبیعیه و سونو هم همه چیزشون طبیعی بوده ولی خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید وضعیت حرکات جنین های شما طبیعی است وبا توجه به سونوگرافی انجام شده و نرمال بودن وضعیت جنین های شما جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید