حساسیت به واکسن یک سالگی و احتمال صرع

سلام خسته نباشین.پسرم به واکسن یک سالگیش حساسیت داشت 4 دقیقه بعد واکسن به پشت افتادو سیاهی چشاش رفت.بعد 37 روز که اسهال استفراغ شد تو بغل باباش بود که یک دفعه سیاهی چشاش رفتو یه کم لرزید.واینکه تو این دو بار کبود شد و نفسشم رفت.باباش بهش نفس داد برا بار دوم که خلط زیادی از دماغش دراومدو نفسش برگشت.میخوام بدونم صرع داره؟اگر جواب مثبته قابل درمانه؟پسرم 14 ماهشه و اون دوبار که اونجور شد اصلا و اصلا تب نداشت

نوار مغز میخوام ببرم ازش بگیرن.ممنون از شما

پاسخ مشاور
با سلام
با توجه به شرحی که دادید احتمال دارد پسرتان دچار حمله تشنج شده باشد.بیماری صرع به حملات تکرار شونده تشنج گفته میشود و به صرف دو بار تشنج نمیتوان گفت که فرزند شما دچار صرع میباشد.
انجام نوار مغز و ام آر آی جهت تشخیص علت و درصورت لزوم درمان توصیه میشود.