مصرف زعفران در دوران بارداری

سلام وعرض ادب

ببخشید من یه هفته است که واسه بارداری اقدام کردم،نمیدونم موفق بوده یا نه! میخواستم بدونم مصرف زعفران از چه زمانی برای خانم باردار ضررداره؟ امکان داره برای من مشکلی ایجادکنه؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

مصرف زیاد از حد زعفران می تونه باعث سقط جنین بشه که البته بیشتر در سه ماه اول بارداری ممکنه این اتفاق بیفته. منظور از مصرف زیاد حداقل یک گرم به شکل روزانه هست. بنابراین مصرف عادی و طبق عرف زعفران مشکلی رو ایجاد نمیکنه. ولی ترجیحا توی سه ماه اول بارداری با احتیاط مصرف شود

با احترام