احتمال بارداری با وجود باکره بودن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1437 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من  با نامزدم دو روز قبل از پریودش رابطه داشتم اما دخولی انجام نگرفت و نامزدم باکره هست.منی ی من روی واژنش ریخت و بعد از چند ثانیه نامزدم هم ارضا شد بعد بلافاصله واژنش رو با دستمال تمیز کرد و تقریبا بعد18 ساعت یک عدد قرص لونژیل 1.5 خورد.و یک بیهوشی برای عمل بینی هم داشت و 1روز از پریودش گذشته ولی هنوز پریود نشده.میخواستم ببینم احتمال بارداریش وجود داره؟ خواهش میکنم جواب بدید چون خیلی ضروریه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به اینکه مایع منی داخل واژن ریخته نشده است ودر زمان تخمک گذاری نامزد شما نبوده است واز قرص لونژیل نیز استفاده شده است احتمال بارداری وجود ندارد تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی نامزد شما زمان دارد تا پریود شود

تجربه شما

دو روز قبل پریود که اصلا احتمال بارداری وجود نداره. الکی قرص مصرف کردین.