قطعیت بارداری با آی یو آی

58 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من یک هفته س آی یو آی انجام دادم چطور بفهمم ک باردارم یا خیر؟

دیروز یکم عفونت سبز رنگ داشتم با مشاوره پزشکم پماد کلوتریمازول مصرف میکنم آیا وضعیتم خطرناکه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ترشح سبز و بوي بد ترشحات واژن ابتلا به نوعي عفونت واژن را نشان ميدهد كه قطعا نياز به پيگيري و درمان دارد.
١٨روز بعد از آي يو آي ميتوانيد آزمايش بارداري دهيد و از نتيجه عمل مطلع شويد.

تجربه شما

بهم گفتن پماد کلوتریمازول استفاده کنم هرروز یکم استفاده میکنم درضمن عفونتم اصلا بوی بد نداره

زیر شکمم یکم نسبت ب قبل بزرگ شده ینی با چشم یکم پیداس بنظرتون میتونه علائم بارداری باشه؟

@parastu

دوست عزيز

بارداري فقط توسط نتيجه آزمايش مشخص ميشه. ١٨روز بعد از انجام عمل ميتونيد آزمايش بارداري بديد تا نتيجه مشخص بشه.

هر نوع عفونتي در بارداري قطعا بايد پيگيري و درمان بشه، نوع عفونت ها بايد توسط پزشك يا ماما و در معاينه حضوري تشخيص داده بشه و به تناسب وضعيت خانم خصوصا در بارداري داروي مناسب تجويز بشه

راجع ب عفونت چی مشگلی برام پیش نمیاد؟