سلام من پسرم تقریبا 4 سالشه دخترم هم 15 ماهشه اوایل که دخترم به دنیا اومد پسرم خیلی حسادت میکرد اما رفته رفته بهتر شد اما الان دوهفته ایه که شب که میشه تا صبح گریه و ناله میکنه که شکمم درد میکنه روز خوبه ها شب وقتی میخابه دردش شروع میشه ما خیلی نگرا شدیم پیش متخصص کودکان بردیمش هم سونو و هم چکاپ کامل براش نوشت خوشبختانه هیچ مشکلی نداشت هم دکتر و هم ما به این نتیجه رسیدیم که مشکلش روحیه داره جلب توجه میکنه ی جورایی میخاد مرکز توجه باشه بهخدا شوهرم همش میبردش بیرون هرچی میخاد میخره  باز شب که میشه روز از نو روزی از نو ما که کلافه شدیم تو رو خدا راهکار بدین به هم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون که سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
اشاره نکردید که شب ها پسرتون در کنار شما میخوابه یا اتاق خودش
اگر اتاق خودش میخوابد که علت کاملا مشخص هست . جلب توجه شما وهمسرتان را میخواهد واینکه شب ها کسی کنارش باشد
بهتره قبل از خواب کنارش باشید اورا نوازش کنید به او هرشب قصه بگویید نوازش وارتباط لمسی بسیار میتونه موثر باشه
این کار رو نوبتی انجام دهید یک شب شما ویک شب پدرش (بگید اینقدر دوس داریم که هردومون کنار تو باشیم برای اینکه نوبت به هردو ما ب سه یک شب من ویک شب پدرت میایم پیشت)
هر شب یکی کنارش باشد تا بخوابد . گاهی فیلم های دوران کودکیش را بگذارید تا ببیند وقتی کوچک بود کنار شما میخوابیده وکارهایی که الان برای دخترتان میکنید برای او هم در کودکی انجام داده اید
بگویید که به چه دلیل دخترتان شب ها کنار شما میخوابد ( نمیتونه بگه تشنمه نمیتونه از خودش مراقبت کنه و ...) وقتی کمی بزرگتر شد قراره بیاد اتاق تو ویا یک اتاق دیگر خواهد داشت
به هر حال رفتار فرزند شما برای جلب توجه هست .اشاره کردید پدرش مدام اورا بیرون میبرد و هرچیزی میخواهد برای فرزندتان تهیه میکند اتفاقا این رفتار نه تنها خوب نیست بلکه میتونه اثار منفی بزاره
کودک بد عادت میشود و خرید برای او رشوه به حساب می اید ( لوازم غیر ضروری و هر چیزی که میخواهد برای او تهیه نکنید ) و فکر میکند پدرش او را بیرون میبرد تا مزاحم شما ودخترتان نشود
سعی کنید باهم بیرون بروید واگر قرار هست که فرزندتان با یک نفر شما بیرون برود گاهی آن یک نفر شما باشید چرا که بیشتر احتیاج دارد با شما تنها باشد