وزن نگرفتن نوزاد

دخترم وزن تولدش2600  و الان که دو ماه و نیمشه 5200 داره وزنش کمه چون توی دوهفته اخر فقط دویست گرم اضاف کرده فقط شیرمادر مصرف میکنه شیرخشک دوست نداره و اصلا نمیخوره و چون شیرم کافی نیست و چون دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داره و نمی تونم شیر بخورم که شیرم زیاد بشه ایا میتونم از پنج ماهگی کمک غذایی رو شروع کنم؟دخترم که حساسیت به پروتئین گاوی داره میتونم با شروع کمک غذایی فرنی و حریره بدم؟

از کی میتونم بچم رو با تکیه گاه بنشونم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

با توجه به وزن تولد و وزن فعلی دخترتون، روند افزایش وزنش قابل قبوله. ما زمانی زودتر شروع کردن غذای کمکی رو توصیه میکنیم که نوزاد نارس باشه، روند افزایش وزن کمتر از حد انتظار باشه و یا مشکلات خاصی وجود داشته باشه. در مورد شما با توجه به روند افزایش وزن توصیه نمیکنم. در صورت حساسیت به شیر گاو میتونید از شیر خشک های نوع HA تهیه بفرمایید.

با احترام