درمان کیست دندان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 290 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .دندان 6 من حدودا 6 سال پیش کیست داشت و عصب کشی کردم . چندروز پیش دوباره عکس گرفتم پزشکم گفت دیگه هیچ هزینه ای برای این دندون انجام نده تا زمانی که ازش ترشحات خارج شه باید بکشی و ایمپلنت کنی . حالا متوجه شدم دندان 2 هم کیست داره گفت اینو هم عصب کشی میکنم یک سال بعد دوباره باید عکس بگیری . میخواستم بدونم کیست دندان اصلا خوب نمیشه؟  فقط باید کشید؟  علت کیست چیه؟ من خیلی بهداشت دهان و دندان رو رعایت میکنم ولی دندانهام مدام خراب میشن استرس دارم که تا چندسال دیگه بی دندون شم

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
پوسيدگي دندان عامل اصلي كيست هاي لثه اي هست.در موارد كمتر تحليل لثه در افراد مسن هم ميتونه باعث كيست هاي لثه اي بشه.
 اين كيست ها با عصب كشي دندان كاملا برطرف ميشوند.البته عصب كشي حتما بايد كامل و خوب انجام بشه و جاي نگراني وجود نداره.به شما پيشنهاد ميكنم قبل از شروع درمان با يك متخصص ريشه هم مشورت كنيد.موفق باشيد

تجربه شما

باسلام .شوهر من املوبلاستمای فکی دارن یه بار جراحی کردن یک سال پیش العان دوباره عود کرده ایا این تومور قابل درمانه؟خیلی نگرانم ۳۴ساله هستن شوهرم.