با عرض سلام و خسته نباشید.من 12دهم اون ماهی که روز پنجم پریودیمم بود امپول ضد بارداری 3 ماهگی تزریق کردم  و  15 روز بعد از تزریق امپول رابطه داشتم که جلوگیری نکردیم اصلا.دو روز بعد از رابطه ای ک داشتم با همسرم شاهد خروج لکه های قهوه ای رنگ شدم و حدود 10روزی میشه گهگاهی این لکه های قهوه ای مشاهده میشه و من پریودم نامنظمه ولی هشتم اون ماهی پریود شدم و تاحالا که 34 روز گذشته هنوز پریود نشدم.علل این لکه های قهوه ای چیه؟؟؟ایا میشه بخاطر تزریق امپول باشه که باید پریود میشدم ولی نشدم این لکه ها دیده میشه؟؟؟ایا احتمال داره من باردار باشم؟؟تورو خدا کمکم کنید ما چون عقدیم خیلی نگرام

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

معمولا در اوايل مصرف امپول چنين مشكلي پيش ميايد و در صورت ادامه يا زياد شدن نياز به داروي كمكي است ولي در هر حال بهتر است از نظر ازمايش خون بارداري هم بررسي شويد