خیانت و بلاتکلیفی با وجود داشتن بچه و بارداری

سلام من 25 سالمه و شوهرم 30 سالشه و 3 ساله که ازدواج کردیم.شوهرم از همون روز اول هیچ وقت قبل از ساعت 12 خونه نیومده و دفعه هم بهانه اش کارش بوده.شغل همسرم خرید و فروش ماشینه.یک ماه بعد از ازدواجم فهمیدم شوهرم با یه خانم مطلقه که یه بچه داره چت عاشقانه میکنه و عکسای اون خانمو توگوشیش داره ناراحت شدم بهش گفتم اینا چیه گفت سرکارش گذاشتم برای شوخی وخنده و همینطور هی ادامه داشت من هر دفعه متوجه اس ام اس و چت میشدم و اون انکار میکرد.به اون خانم برای خرید عید بهش پول داده و دوباره گفتم میگهزنه دوستمه چون شوهرش افتاده زتدان بهش کمک کردن گفتم پس چرا بهت میگه عزیزم میگه مثلا خواسته با کلاس باشه.ته دلم میدونستم داره دروغ میگه اما بازم بهش یه شانس دیگه دادم.ماجرارو با خانواده ام در میون گذاشتم و مدرم گفت یه مدت بهش وقت بده درست نشد یه کاری میکنیم با اینکه جلوگیری میکردم اما باردار شدم شوهرم بچه خیلی دوستداره قبل از بارداریم مدام میگفت باید بجه دار بشیم گفتم شاید با بچه درست بشه انقدر خوشحال شده بود که میگفت هر چی بخوای انجام میدم منم بهش گفتم کارهای اشتباهشو کنار بذاره و اون هم به جون بچمون قسم خورد و دست روی قرآن گذاشت منم باورم شد.آخرای بارداریم جاریم اومد بهم در مورد شوهرم یه حرفایی زد و گفت که شوهرم به زور خانواده اش با من ازدواج کرده و قبل از من به خانم که یه بچه داشته دوست بوده و اون خانمو برای ازدواج میخواسته و وقتی خانواده اش میرفتن مسافرت اون خانمو میاورده خونه باهاش رابطه داشته و با اون خانم میرفته مسافرت و به جز اون کلی دوست دختر داشته و هر روز با یه نفر بوده. میگفت باور نمیکنی برو از فک و فامیلشون بپرس.این حرفا واقعا ناراحتم کرد و باعث شد من زایمان زودراس داشته باشم.البته قبل از زایمان همه رو به شوهرم و خانواده اش گفتم و جاریمم زد زیر حرفاش که من نگفتم.شوهرمم کلی قسم و آیه که دروغه. الان مدتیه فهمیدم شوهرم با همونی که به دروغ گفته بود زنه دوستشه واقعا دوست بوده و نمیدونم رابطشون در چه حدی بوده و اصلا اون خانم زنه دوستش نبوده و چند وقت پیش با دوستاش رفته بود شمال اونجا هم دوباره با یه خانم مطلقه دوست شده بوده اما هنوز به شوعرم نگفتم که خبر دارم از اینا.اوایل ازدواجمون هم چند روز پشت سر هم ساعت 1،دو نصفه شب به گوشی شوهرم زنگ میزد و یه روز که شوهرم حموم بود گوشیشو چک کردم اون شماره به شوهرم پیامک زده بود "باشه عزیزم" زنگ زدم به خانم جواب داد و منم سریع قطع کردم و الکی به شوهرم گفتم بهت زنگ زدن من جواب دادم تا گفتم رنگش پرید و هول کرد گوشیو ازم کرفت فهمیدم داره اس میزنه بهم گفت میخوای زنگ بزن وقتی زنگ زدم اون خانم هم از صداش معلوم بود ترسیده و هل کرده و به دروغ اسم یه خانمو اورد که اشتباه گرفته.الان دوباره باردارم و شوهرم چند وقت میش با دوستش به اسم کار رفت باکو.چند روز پیش تو گوشیش دیدم که اونجا دو تا خانمو سوار ماشین کردن و هر کدوم کنار دستشون یکیو نشوندن و آهنگ گذاشتن و میرقصن.بهش اس دادم تو برای کار رفته بودی دیگه آره دوباره بهم دروغ گفتی. الان از اون روز قهر کرده و اصلا به روی خودش نمیاره.منم باهاش صحبت نمیکنم

خسته ام نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید.

با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی تعهد یکی از ارکان اصلی ازدواج می‌باشد. از توصیف های شما چنین بر‌می‌آید که همسرتان در تعهد و وفاداری مشکل دارند. از طرف دیگر خود شما هم در انکار به سر می‌برید.
پذیرفتن اینکه همسرم روابط فرازناشویی دارد، چنان اضطرابی ایجاد می‌کند که افراد ناخواسته یا چشم بر ماوقع می‌بندند یا به نفع طرف مقابل توجیهش می‌کنند....

اما اقدام به بچه‌دار شدن به امید اینکه همسرم سر به راه شود مسئولانه به نظر نمی‌رسد. بهتر بود پیش از بچه دار شدن ابتدا مسئله‌ی تعهد شکنی را با رجوع به یک مشاور خانواده حل و فصل می‌کردید و آن را پس از فرزند آوری موکول نمی‌کردید. الان با وجود دو فرزند کوچک که به محیطی امن و قابل اطمینان برای رشد نیاز دارند، تازه می‌خواهید مشکل‌تان را درمان کنید؟؟؟

با وجود دو فرزند کوچک موضوع شما کمی پیچیده‌تر می‌شود و لازمست حتماً به مشاور خانواده مراجعه فرمایید، حتی اگر همسرتان شما را همراهی نکردند، خودتان اقدام کنید، در مورد خاص شما آقای دکتر بوستانی پور در مرکز مشاوره راه نو را توصیه می‌کنم.

 از طرف دیگر جاری شما در بحرانی ترین شرایط (بارداری و احتمال سقط جنین در اثر شوک روانی مادر) این موضوع را به گوش شما رسانده اند، که یک عمل کاملاً آزارگرانه بوده است. حتی اگر آن روایات صحت داشته باشد، ایشان چه نفعی از بازگو کردنشان می‌بردند؟ چرا قبل از ازدواج شما و حتی بارداری‌تان سکوت کرده بودند و درست هنگامیکه شما بسیار آسیب پذیر بوده‌اید چنین تنشی به شما وارد کردند؟؟؟

لازم بود پیش از بارداری اقدامات زیر را انجام می‌دادید:

همسر من در عمل (نه در کلام) تمایل به قطع روابط فرازناشویی ندارد، حالا من چه تصمیمی می‌خواهم بگیرم؟ آیا می‌خواهم هر بار برای چک کردن صداقت ایشان سراغ تلفن او بروم، با موردهای جدید روبرو شوم و جا بخورم؟ هر بار دعوا کنم؟ و مدتی با توجیهات همسرم موضوع را انکار کنم تا آبها از آسیاب بیفتد و مدتی بعد دوباره کنجکاو شوم و پیامها و تماسهایش را چک کنم ... (سیکل معیوب)

اگر نخواهم روابط فرا زناشویی ایشان را انکار کنم، آنگاه چه تصمیمی برای ادامه‌ی زندگی مشترکم خواهم گرفت؟ در این حالت اول از همسرتان بپرسید آیا شما را دوست دارند؟ آیا تمایل به ادامه‌ی زندگی مشترک با شما دارند؟ در صورتیکه پاسخ هر دو بلی بود به ایشان بگویید من خواستار زندگی زناشویی متعهدانه هستم و با شرایط موجود نمی‌توانم ادامه دهم، اگر به زندگی مشترک‌مان علاقه مندی و تو هم خواهان آن هستی که برای ترمیم آسیب ها اقدام کنی لازمست از یک مشاور خانواده کمک حرفه‌ای دریافت کنیم...