نداشتن اراده برای گرفتن رژیم

با سلام من اراده گرفتن رژیم رو ندارم. چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

مشکلی که شما دارید رو خیلی از افراد دارن. اما بسیاری از اونها با پشتکار و تلاش فراوون بر مشکلشون فائق اومدن. بسیاری از بیماران با اشک و چشمان گریان بهمون مراجعه میکردن اما در نهایت با تلاش و حفظ اعتماد به نفسشون و توکل به خدا تونستن بر مشکل چاقیشون غلبه کنن. شما هم میتونید. دست نوشته های یکی از افرادی(خانم مریم) که اراده رژیم گرفتن رو نداشتن اما با تلاش و حفظ روحیه شون تونستن به اندام ایده آلشون برسن رو براتون میزارم...شما هم با توکل به خدا موفق خواهید شد:

وزنم خیلی زیاد شده بود. دیگه نمیتونستم خودمو تو آینه نگاه کنم...از خودم بدم میومد.. اما دیگه خسته شده بودم ..یک شب بود که دیگه تصمیم گرفتم تا ته خط برم. فرداش یه ترازوی دیجیتال خریدم که خیلی بهم کمک کرد .

من تا قبل از اون روز خیلی تلاش کرده بودم واسه رژیم گرفتن ولی همش به شکست برخورده بود. اما ایندفه تصمیم گرفتم از یه دکتر تغذیه استفاده کنم که بتونم هم علمی رژیم بگیرم هم یه نیرویی منو چک بکنه که یه وقت زیاده روی نکنم.

دکتر بهم گفت که باید ورزش بکنی. فکر نمیکردم بتونم ورزش کنم . بعد از کمی کم کم پیاده روی رو شروع کردم ...

از ورزشهای دیگه ام طناب زدن بود ... خیلی تو خورد و خوراکم محتاط بودم. تقریبا روزانه یک ساعت پیاده روی داشتم

شیرینی جات و روغن رو به حد اقل رسوندم. شام سبک میخوردم . بدون نون . تا حد امکان فقط سبزی جات . عوضش صبح با شکمی خالی از خواب بیدار میشدم و صبحانه خوبی میخوردم . بیشتر هم سعی میکردم صبحانه پروتئین ( تخم مرغ اب پز ) مصرف کنم . چون پروتئین در صبح اشتهای کاذب رو کاهش میده ...ولی هر چیزی که دلم میخواست زیاد سخت گیری نمیکردم و تا مقدار محدودی رو میخوردم. نمیذاشتم هوس خوردن چیزی منو ازار بده. اگرم یه روزی زیاد کالری مصرف میکردم اصلا خودمو سرزنش نمیکردم. به خودم میگفتم اشکالی نداره جبرانش میکنم و با تحرک بیشتر سعی میکردم جبرانش کنم. همراهش هم مکمل هایی که دکتر بهم داده بود روهم مصرف میکردم. دیگه شادابی و سلامتی و نشاط و سبکی بود که همراهش اومد و من از شکموی ۶۹ کیلوئی رسیدم به شکموی ۵۵ کیلوئی !الان من هر روز پیاده روی ندارم. شیرینی جات و غذای مصرفیم شده تقریبا مثل قبل . همراه سالاد سس مصرف میکنم . کتلت و سرخ کردنی میخورم . خورش و یه کفگیر پلو ناهار روزانه امه . شبها هم نون مصرف میکنم . کیک و شیرینی و تنقلات هم میخورم و هیچ محدودیتی ندارم ...الان دیگه رژیم ندارم ولی حواسم به کالری های مصرفیم و مقدار اونها هست ...حواسم به وزنم هست. من هنوزم ۵۵ کیلو ام

  با احترام