آشنایی ۶ساله قبل ازدواج و خواستگاری بعد از سربازی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 212 بازدید 1 تبادل تجربه
  • با سلام من بای پسری 6 ساله باهمیم و خیلی همو دوست داریم و عاشق همیم هر دومونم واقعا خستهشدیم از دوری اما شرایطشو نداریم یعنی محمد هم میخاد هم نمیخاد و میگه من باید وضعم خوب شه به ارزوهام برسونما خانه داشته باشیم خانوادش در جریانن اما اونام هنوز نمیان خواستگاری و میگن هنوز زود ایشون مهر 22 سالشونه من 20 و دوماه بعد میرن سربازی بنظرتون ایشون بعد سربازی میان خواستگتری خودشون گفتن بعد خدمت میان من میدونم که میانچون عاشقما فقط خواستم نظرشمارم بدونم
پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

یعنی وقتی با هم آشنا شدید آقا ۱۶ ساله و شما ۱۴ ساله بودید؟؟؟
از آنجا که سن هر دوی شما هنگام آشنایی کم بوده، یعنی پیش از ۱۸ سالگی در رابطه قرار گرفته‌اید باید به خیلی چیزها دقت کنید و فقط به فکر این نباشید که زودتر زیر یک سقف بروید.
به طور مثال، چقدر به ویژگی‌های روان‌شناختی یکدیگر آگاهی پیدا کرده‌اید؟ نقاط قوت و ضعف همدیگر را می‌شناسید؟ انتظارات، خواسته ها و نیازها‌یتان را به صورت شفاف و دقیق در میان گذاشته‌اید؟ حد و مرزهایتان را مشخص کرده‌اید؟ خط قرمزهایتان در ازدواج چیست؟
باید در مورد شرایط ازدواج نگاه واقع بینانه‌تری داشته باشید. فضای ازدواج با رابطه‌ی دوستی (حتی دوستی طولانی) بسیار متفاوت است. هر دو نفر باید خواهان و آماده‌ی پذیرش مسئولیت‌ها و نقش‌های جدید باشند. در ازدواج پای خانواده ها به میان می‌آید، ناخواسته ممکنست تعارض هایی پیش آید که نیازمند حل مسئله و تحمل شما باشد و چالش های جدیدی را پیش روی شما قرار می‌دهد، از این رو تاکید می‌کنم که نگاه جامع تری به مقوله‌ی ازدواج پیدا کنید.....
دوست داشتن همدیگر مثل موتور محرک رابطه است، ولی برای تداوم و تثبیت ازدواج به مهارت‌هایی نیاز است که با گذشت زمان و تجربه و پختگی به دست می‌آیند...
وقتی ایشان به خواستگاری شما می‌آیند در واقع می‌خواهند متعهد بشوند که از پس مسئولیت‌ها به عنوانِ مردِ خانواده بر می‌آیند: یعنی شغل مناسبی داشته باشند، بتوانند منزلی تهیه کنند، مخارج زندگی را تامین کنند،... آیا ایشان شرایط و امکانات لازم را دارند؟ آیا از حمایت مادی و معنوی خانواده برخوردارند؟ چون ۲۲ سال دارند و تازه اول راه قرار دارند، از شما می‌پرسم.
اینکه اشاره کردید ایشان هم می‌خواهند و هم نمی‌خواهند کمی باعث نگرانی من می‌شود؟؟؟؟

لازمست به موارد زیر در مورد ازدواج بپردازید:

❓تعهد در زندگی زناشویی‌ چه معنایی برایتان دارد؟

❓برای زندگی‌تان چه اهداف کوتاه و بلند‌مدتی در نظر گرفته‌اید؟

❓از همسرتان چه انتظاراتی دارید؟

❓دوست دارید منزلتان کجا و چگونه باشد؟

❓آیا می‌خواهید فرزند داشته باشید؟ چه تعدادی؟

❓مسائل مالی و اقتصادی را چطور مدیریت می‌کنید؟

❓از همسرتان در ارتباط با والدین‌تان چه خواسته‌هایی دارید؟

❓کدام نقش‌های جنسیتی را برای خودتان و همسرتان می‌پسندید؟

❓در مورد رابطه‌ی جنسی‌ دلخواهتان به توافق رسیده‌اید؟

❓برای حل و فصل تعارض‌هایتان چه تدابیری در نظر گرفته‌اید؟

❓آیا اعتقادات مذهبی‌تان نسبتاً هماهنگ است؟

❓موضع‌تان نسبت به روابط خارج زناشویی چیست؟

🕴 مشاور پیش از ازدواج به شما کمک می‌کند موضوعات بالا را با صراحت بررسی و چشم‌انداز نسبتاً دقیقی نسبت به خواسته‌هایتان پیدا کنید.

تجربه شما

خانوم مجلسی ما دوتا برخلاف سنی که داشتیم خیلی مسئولیت های که درقبال هم داریم و میدونیم ایشونم کار میکنن و برای زندگی بهتر تلاش میکنن منم حمایتش میکنم درسته 6 سال پیش شرایط اصلا خوب نبود و خودم صریحا میگم که 4 سال اول رابطه خوب بود که ازدواج نکردیم چونورفتارهای همو هنوز نمیدونستیم ما میدونیم ازدواج مسئولیت سنگینیه اما از پس ش بر میاد خواستم بگم درسته روانشناسی میگه رابطه طولانی خوب نیست اما وفتی عشق باشه وقتی عاشق باشی هیچی بد تیست شاید استرس و درگسری فکری داشته باشه اما انرژی مضاعف ادم و شا  بودنش خیلی خوبه ممنون از جوابتون