ميخوام براى اولين بار بوتاكس بزنم دكتر خوب در تهران كسى ميشناسه؟.

بعضى ها افتادگى پلك پيدا ميكنن من خيلى ميترسم كسى دكتر امير سليمانى رو ميشناسه؟ميگن كارش خوبه،اگه دكتر بهترى ميشناسيد يا خودتون تجربه داريد كمك كنيد لطفاً

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

سلام دوست گرامی :

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش وپاسخ بین "کاربران و کارشناسان" میباشد.

جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس

تجربه شما

حتما پیش متخصص پوست و مو اینکار روانجام بده..... پتوز یا افتادگی پلک هم در موارد معدود احتمال اتقاق افتادن داره...........اگر برات قیمت و هزینه اش مهم هست یادت باشه قیمت داروی با کیفیت مشخصه و میمونه دستمزد پزشک که در مواردی مثله بوتاکس تفاوت خاصی نداره حتی بین برخی دکترای متخصص خیلی معروف و به قولی برند یا امضا دار............در حال حاضر بهترین مارک ها هم  الرگان ...زئومین...دیسپورت هست....که دوز کامل دارو برای پیشانی و دورچشم دیسپورت انگلستان پیش بهترین متخصص ها  مثله خانم دکتر گیتی خلیلی و پروانه ساکت...پروین ازقندی وووو همشون حدود 500 الی 650 میشه نهایته نهایت. اگر عمیق نیست خطوط که هزینه اش هم کمتره و 400..............اگر دکتر عمومی هم بری اگر داروی اورجینال بزنه نهایت میتونه 50 تومن فرق کنه و نه بیشتر.