خیانت همسر و ارتباط در شبکه های مجازی

هفت ساله ازدواج کردم.ی پسر3ساله دارم.ازاول ازدواج همسرعادت به دیدن فیلمهای پورن وعکس مستهجن داشت.صدهابار فهمیدم وبه هرروشی ازش خواستم کناربگذاره افاقه نکرد.توی هرشبکه مجازی که رفت فقط دنبال همین چیزابودوبعدتامن میفهمیدم لفت میدادوبعدجای دیگه وهمین داستان.دوروز پیش توی تبلتش دیدم پارسال که اینستاداشت به ی زن خارجی بدنساز پیام داده که خ اندام وچهرتودوست دارم.شمارتوبهم بده بی صبرانه منتظرم.من بادیدن این ایمیل روزگارم سیاه شده.وقتی هم خودش فهمید قلبش دردگرفت بااینکه سابقه بیماریه قلبی نداره وتا امروز بیمارستان بستری بود.نزدیک سکته بوده.ازعیدتاحالام من کاملن فهمیدم که روی گوشیش بااینکه ازین ساده هاست حساس شده.وامروزکه رفتم سرش نفسش بنداومدازترس.چیزی توش نبود ولی گفت از زورِناراحتی که بهم اعتمادنداری اینطورشدم.حسم میگه دروغ میگی.چون چندباردیگه هم هول شده.الان دارم دیووونه میشم وراهی ندارم.موندم مستاصل.دوروزپیش باپیام هرچی ازدهنم اومدبهش گفتم اونم جوابم گفت خ وقته واسم تموم شدی.بعدش پیام دادمن فحش بلدنیستم اینوگفتم بسوزی حسمودرک کنی.تروخدابگیدمن چیکارکنم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
من احساس شمارو درک میکنم ولی شما رو به ارامش دعوت میکنم ومیخوام با صبر وحوصله مطالبی که میگم  رو بخونید و بهش فکر کنید
با چک کردن گوشی همسرتون میخواید به چی برسید
آیا  دنبال تایید سناریوی بی وفایی دراین  رابطه هستید ، اگر این بی وفایی ثابت شود میخواهید چه کنید ایا قصد دارید جدا شوید ویا برای زندگیتون بجنگید اگر قصدتان ادامه ی زندگی با همسرتان است باید این پلیس بازی را کنار بگذارید  چک کردن گوشی فقط شما را آشفته می کند، شما نمی توانید همسرتان را کنترل کنید، با این کار فقط فرسوده می شوید، اعتماد را باید درون قلبتان بسازید، دنبال آن در جهان خارج نگردید)‌.
به سن خودتون وهمسرتون اشاره نکردید در مورد روابط زناشویی خودتون هم چیزی نگفتید
ایا بین شما وهمسرتون رابطه زناشویی موفقی هست و میتونید نیازهای همو براورده کنید
همسر شما شریک زندگیتون وپدر فرزندتون هست چرا باید با پیام شروع به توهین کنید مگر در یک خانه زندگی نمیکنید گفتمان برای همچین روزی هست
با ایشان صحبت کنید ببینید ایا مشکلی در روابطش با شما داره انتظارش از شما در سکس براورده میشه یا خیر
ازش بپرسید تصمیمش برای ادامه زندگی با شما چیه اگر قرار بر ماندن شما دونفر در کنار هم هست باید باهم ودر کنار هم این رابطه رو بهبود ببخشید نه اینکه شما سرزنش کنی وایشون انکاز
 برای بهبود ارتباط تان باید تلاش کنید وبه هیچ عنوان تلفن همسرتان را چک نکنید، هر جا احساس نااَمنی داشتید یا چیزی در شبکه های مجازی یا ....آزارتان داد همانجا از ایشان سئوال کنید و اجازه دهید خودشان برای شما توضیح دهند و موضوع را بین خودتان شفاف نمایید.

گاهی افراد برای هیجان خواهی و خروج از ملال و یکنواختی زندگی زناشویی به کنجکاوی و جستجوگری در دنیای بیرون روی می آورند

توصیه میکنم از نقش والد در بیاید ودر نقش همسر وارد بشید چک کردن سوال وجواب کردن مدام دنبال سرنخ بودن ارامش رو از شما سلب خواهد کرد
شما دچار یک حس ناامنی درونی هستید واحساس عدم امنیت میکنید ومدام دنبال دلیل ومدرک هستید توصیه میکنم بر روی توانایی های خودتون متمرکز بشید و اعتماد از دست رفتتون رو به دست بیارید میتونید از یک مشاور و درمانگر کمک بگیرید
موفق باشید