قدرت اسپرم و توانایی بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 107 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

برای بارداری در زمان تخمک گذاری  اگر چندشب پشت سرهم رابطه داشته باشیم ممکنه اسپرمها قدرتشونو از دست بدن و توانایی باروری نداشته باشن؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه اسپرم ۴۸ تا ۷۲ ساعت داخل واژن زنده می‌ماند برای باردار شدن  بهتر است در تایم تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید  و نیازی نیست که هر شب برای بارداری اقدام کنید

تجربه شما

سلام من نمیدونم روز تخمک گذاریم کی هست سیکل ماهانه یا ۳۳ تا ۳۶ روزه ست

@mamanalijan

سلام دوست عزیز با توجه به سیکل های قاعدگی شما بهتر است از شب ۱۶ سیکل قاعدگی تا ۲۴ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید . موفق باشید.

@سمیرا امیدوار

من شوهرم خیلی رابطه برقرار میکنه بیشتر موقعه ها خودارضایی یعنی دخول نمیکنه این ممکنه کیفیت اسپرم رو بیاره پایین و قدرت بارداری رو کم میکنه؟

@mamanalijan

دوست عزیز بله باعث کاهش کیفیت اسپرم ها می شود زیرا اگر هر روز انزال صورت بگیرد حجم مایع منی کم شده و در نتیجه روی بارور شدن شما تاثیر گذار خواهد بود به همین علت توصیه می کنیم در زمان تخمک گذاری یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید البته این مسئله برای همه افراد صد در صد نیست یعنی این طور نیست که هر کسی شرایط همسر شما را داشته باشد دچار نازایی شود برای اینکه زودتر نتیجه بگیرید این نکات را گوشزد می کنیم موفق باشید