سلام، از اسم شناسنامم 'شادن' خوشم نمیاد. کسی معنیشو نمیدونه و هی میپرسن یعنی چی؟ ارمنیه؟ مسیحی هستی؟ والدینت خارجی بودن؟ در حالیکه من مسلمون شیعه ایرانیم و خیلی از این سوالها که میپرسن ناراحت میشم و حتی گریه میکنم. این حس که هیچکس منو از خودش نمیدونه، بهم میگه ارمنی! از همه بدتر وقتیه که اسممو اشتبا میگن یا حتی خیلیا مسخره ام میکنن میگن شادونه یا چدن یا شاتر و شامون معاون رئیس تو کارتون فوتبالیستا ! روحیه مو حتی از دست میدم و ناراحتی روحی پیدا میکنم. بهمین دلیل همش دوست دارم اسم دومی که خودم انتخاب کردم به همه بگم، اما اونم مشکل پیش میاره چون با تعجب میپرسن چه دلیلی داره آخه اسمتو عوض کردی؟! چرا اسم واقعیتو استفاده نمیکنی؟ اسم واقعیت قشنگه که مگه چه اشکالی داره؟! به نظر اونا قشنگه، سلیقه من با اونا متفاوته، درکم نمیکنن و توضیحاتم قانعشون نمیکنه، اسم دوممو صدا نمیکنن، تازه خانواده و فامیلو چکار کنم که اصلا حاضر نیستن وقتی یه عمر منو با اون اسم صدا کردن، یهو بیان یه چیز دیگه صدا کنن، مسخره ام میکنن و میگن انگار داریم با یه شخص جدید که خودت نیستی حرف میزنیم! خانواده و فامیل که دیگه به هیچ عنوان قانع نمیشن و قبول نمیکنن و حتی بیش از جامعه این اقدام تغییر اسمو به مسخره میگیرن و سرکوب میکنن. واقعا باید جای من باشن تا رنج یه اسم عجیب نامانوس با کشورشون رو بفهمن. ثبت احوالم قبول نکرد اسممو عوض کنم، میگن چون تو کتاب مخصوص نام مجاز ایران مربوط به ثبت احوال چاپ شده و قانونی و بی اشکال قلمداد شده و فقط اسامی رو تغییر میدن که توو کتاب مخصوص ثبت احوال ایران نباشه. خیلی ناراحتم. اسمم یه عمر باهامه و رنج میکشم و نمیتونم کاری کنم، اونقدر ناراحتم و غصه میخورم که حدی نداره

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام.

دوست خوبم می تونم درک کنم که این موضوع باعث شده احساس غم و نارحتی کنید

شاید به نظر خودتون اسم معمول و نرمالی نداشته باشید این افکار شما به اسم تون هست که می تونه حس خوب و یا بدی در شما ایجاد کند . در واقع تصور ذهنی که از خودتون دارید بسیار مهم است .و همین موضوع سبب می شود نظرات.مسخره کردن.سوال پرسیدن دیگران براتون اهمیت پیدا کند و باعث آزار شما شود.

توصیه نمی کنم اسم دوم برای خودتون در نظر بگیرید بهتر خودتون را با همه خصوصات ظاهری. اخلاقی .شخصیتی که دارید بپذیرید خودتون رو تفکیک نکنید.اسم و فامیل شما بیانگر هویت شماست پس هویت خود را قبول کنید

شما دو انتخاب می توانید بکنید یا شما هم با دیگران همراه شوید حس بدی داشته باید .فکر کنید اسم تون نامتعارف است و مدام ناراحت باشید از این اسم. و اجازه دهید حرف های دیگران شما و احساس تون رو کنترل کنند... و یا به این فکر کنید اتفاقا من اسم خیلی خاص و متفاوتی دارم که مخصوص خودم است.حس خوبی دارم نسبت به تک بودن اسمم. توضیح دادن برای دیگران می تونه جالب هم باشد وقتی خودم پذیرفتم این اسم رو با تمام وجودم.

در ضمن وقتی شما کنار بیاید با این موضوع توجه و تمرکز از روی اسم کم می شود و روی مسائل دیگه ای زندگی تون فوکوس می کنید.

پیشنهاد می کنم به اسم تون از دید دیگه ای نگاه کنید که تا حالا ندیده بودید شاید بتوانید دید منفی تون رو کم تر کنید و کمتر به حرفهای دیگران اهمیت بدهید

خودتون رو بیشتر از قبل دوست داشته باشید در آخر این خود شما هستید که کنار خودتان باقی خواهد ماند

براتون بهترین ها رو آرزو دارم شادن عزیز

تجربه شما

شما می تونید یه تاپیک بزنید در مورد این که کدوم یکی از خانم های سایت اسم شون خاصه

و نظر اونا رو ببنید

اسم شما خاصه و تو ذهن می مونه  مثلا اگه سارا بود خوب بود ؟

به نظر من شما باید بانویی قوی باشید  تا بعدها دیگران برای زنده نگه داشتن یاد شما اسم تونو رو بچه شون بزارن

درست مثل زن های بزرگ تاریخ

شما وقتی خودتون نسبت به خودتون  انقدر حس بد دارید زمینه رو آماده می کنید تا  افراد کم فهم  مسخره تون کنن

حتما پدر و مادر تون دلیل خوبی داشتتند که این اسم رو براتون انتخاب کردن

به جایی این که خجالت زده بشید سرتونو بالا بگیرید و با افتخار بگید معنی اسمم اینه زیبا و لطیف مانند بچه آهو

ارمنی بودن بد نیست  ولی اگه این ناراحت تون می کنه می تونید یک نشانه که نشان دهنده مسلمانی هست در ظاهرتون بزارید   چیز های زینتی زیبایی می تونید پیدا کنید