اضافه وزن و صرع

تشكر دكتر بابت توضيحاتتون

در حقيقت من صرع رو مانع ورزش نميبينم، چون خود ورزش براي صرع( از نظر من) مفيد هم هست.

يك سوال ديگه داشتم از خدمتتون، اينكه من اخر رژيم نگيرم اما درست غذا بخورم(٨٠٪‏ از  شيريني و چربي رو بذارم كنار، نوشيدني هاي گازدار و فندي هم ح ف كنم) ولي اين ١٠ ساعت ورزش رو كامل ورزش هوازي انجام بدم( مثلا ٥ ساعت دوچرخه و ٥ ساعت دويدن) باعث ميشه كه اين ١٥ كيلو از بين بره؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بررسی ها نشون دادن ورزش علایم بسیاری از بیماریها رو کم میکنه و خیلی از بیماریها حتی درمان میشن...پس ورزش رو حتماً ادامه بدید.

ببینید...اصولا کاهش وزن همیشه دو دو تا چهارتا نیست. به خیلی از عوامل بستگی داره..مثلا تاریخچه ورزش شما..زمان های ورزش ما..نوع ورزش شما..غذاهای مصرف شده و ... بدن انسان و متابولیسم انسان مثل یک موجود هوشمند زنده عمل میکنه و با تطابق پذیری فراوان میتونه به راحتی یک رژیم و یک برنامه ورزشی رو با شکست روبرو کنه.
کنارگذاشتن چربی همیشه باعث لاغری نمیشه..اتفاقا اگر چربی های مفید مثل روغن زیتون کنار گذاشته بشه ممکنه عوارض بدی رو به همراه داشته باشه. چیزی که خیلی مهمتر از چربی در رژیم های به خصوص ایرانیان باعث چاقی میشه مصرف به خصوص قندها، برنج و نان هست که بایستی به اندازه مصرف بشن.
اینکه می فرمایید 5 ساعت دوچرخه و 5 ساعت دویدن..با چه شدتی؟...با چه سرعتی؟..هر کدوم از اینها ویژگیهای منحصربه فرد خودش رو داره و طبعاً اثرات متفاوتی رو بر کاهش وزن شما داره..اما اگر بخوام بر اساس قانون پزشکی خدمتتون عرض کنم اگه شما روزی 5 ساعت دوچرخه با شدت و سرعت حدوداً متوسط و 5 ساعت دویدن با سرعت و شدت متوسط پیش برید تقریباً حدود 2 کیلوگرم در ماه (با فرض یکسان بودن رژیمتون با روزهای قبل از ورزش) میتونید کاهش وزن داشته باشید. اما همونطور که عرض کردم متفاوت بودن درصد بافت بدون چربی در افراد، تغییر در میزان متابولیسم و آداپتیشن بدن ممکنه باعث بشه این میزان کاهش وزن رو نداشته باشید. اگر کاهش وزن مدنظر رو تجربه نکردید نیاز به بررسی بیشتر دارید که بشه به وزن ایده آلتون برسید.

با احترام
دکتر صادق جعفرنژاد