سلام.خسته نباشید

من28خردادپریود شدم.9تیر آمپول hcg زدم.9و10تیر جلوگیری نداشتم

25 تیر از دادم گفت مثبت حدود 250

دکتر گفت باز تکرار شود

بعد از 48 ساعت تیتر بتا دقیقا 362.79 بود

در ضمن شب 25 تیر لکه بینی قهوه ای و کمرنگ داشتم ولی دیگه خداروشکر لکه ای ندیدم

کمر درد و دل درد در حد معمول دارم شدید ندارم

میخواستم ببینم تیتر بتا چطور بوده؟

چی بخورم که تقویت شم

واگر بتا کم بره بالا دلیلش چیه و باید چکار کرد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون دوست عزیز تیتر بتای خون شما با توجه به سن بارداریتان در رنج نرمال  قرار دارد و مقدار افزایش تیتر بتای خون شما طبیعی بوده است بنابراین جای نگرانی وجود ندارد