علت دیابت بارداری چیست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 94 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من تازه آزمایش پنجگانمو دادم گفتن قندخونم۱۰۲هستش خیلی نگرانم الان ۱۰هفته هستم دکترگف باید رعایت کنم تادوهفته دیگه دوباره ازمایشو تکرارکنم ما اصلا سابقه دیابت بارداری توخانوادمون نداشتیم ینی میشه بدون سابقه و یا بدون مشکل چاقی یا دیابت قبل ازحاملگی من دیابت بارداری بگیرم خواهشا جواب بدین نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام،

من  نگرانیتون رو درک میکنم و متوجه هستم که این مساله واقعا نگرانتون کرده .
ولی من ازتون درخواست دارم طبق گفته پزشکتون رژیم غذایی رو رعایت کنید تا انشاالله جواب آزمایش بعدی شما براتون قابل قبول باشه ولی درکل نگران نباشید دیابت بارداری برای خیلی از خانومهای باردار به وجود می آید ولی بعداز بارداری رفع میشود .

امیدوارم با یادآوری و رعایت چند نکته زیر بتوانید به نتیجه مطلوب برسید:
1) غذاهاتون به سه وعده اصلی و سه میان وعده تقسیم شود.
2) حتما همراه غذاتون فیبر(سالاد و سبزی خوردن) مصرف کنید.
3) در صورت اجازه پزشک برای تحرک روزانه پیاده روی کنید.
4) مقدار مصرف نان و غلات، حبوبات ، لبنیات و میوه ها  را در وعده ها کمتر کنید

ما در کنار شما هستیم هر زمان هر سوالی داشتید می توانید روی کمک ما حساب کنید.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون