شربت فروگلوبین عوارض دارد؟

سلام...

دکتر پسرم بخاطر کمبود وزنش براش شربت فروگلوبین نوشته... الان 14 ماهشه...

الان تحقیق کردم متوجه شدم باعث بی قراری میشه و برای به های بالاتر از یکسال تجویز میشه... از طرفی گروه داروییش کم خونی هست درصورتیکه پسرم مشکل کم خونی نداره... الان تکلیف چیه؟ اگه شربت دیگه ایکه مناسب سنشه باید بدم لطف کنید اسمشو بگید...

اسم این شربت فروگلوبینb12 هست...

خواهش میکنم جوابمو بدید...

پاسخ مشاور
با سلام
شربت فروگلوبین حاوی آهن، مس، منگنز و ویتامینهای گروه B  و c میباشد بنابراین از عوارض آن بیقراری نمیباشد. علاوه براین در سن کودک شما در صورت عدم وجود کم خونی، نیاز به آهن 15 mgروزانه است که معمولا توسط قطره آهن تامین میشود.
 شرب فروگلوبین 10mg در هر 5ccآهن دارد و برای رفع نیاز کودک شما نیاز به 7/5ccازین شربت میباشد.
تجویز شربتهای مکمل توسط پزشک براساس شرح حال تغذیه کودک، معاینه و در صورت لزوم انجام آزمایش صورت میگیرد و ممکن است یک شربت مکمل برای یک کودک مفید و برای دیگری نا کارآمد باشد.