ترشحات واژن وعوارض آن

سلام

من مدت زیادی درگیر درمان عفونت واژن بودم ترشحاتم مایل به سبز یا زرد بود

آخرین بار هم دو ماه پیش بود که درمانش کردم ولی باز هم ترشحاتم مایل به سبز شده بدون سوزش یا خارش و بو

این وضعیت مدام برای من تکرار میشه

درمان میکنم دو ماه بعد برمیگرده

بهداشت فردی و زناشویی هم کاملا رعایت میکنم

پس چرا باز مایل به سبز میشه؟

آیا  مشکلی بوجود میاره برام تا زمانی که سوزش خارش یا درد نداشته باشم؟

یا هر روز باید به پزشک زنان مراجعه کنم؟😭😭😭

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در خانم هایی که ترشحات سبز رنگ دارند و علی رغم درمان کردن دوباره عفونت آنها عود میکند و دچار ترشحات سبز رنگ میشوند حتما  شوهر شان هم باید درمان شوند بنابراین همسر شما  هم همزمان با شما باید دارو مصرف کند