دیابت در بارداری دوم

با سلام

ممکنه دیابت بارداری فقط در بارداری اول وجود داشته باشه و در بارداری های بعدی با کنترل صحیح قند خون قبل از بارداری، اتفاق نیفتد؟

و دیگه اینکه خیلی برام مهمه که بدونم وقتی قند خون ناشتای من با یه عدد گلوکوفاژ ۱۰۰ و یه بار ۹۵ بوده بدون  گلوکوفاژ تا چه حد بالا میره لااقل محدوده هم نمیشه گفت براش؟مثلا ممکنه بالای ۱۱۰ هم بشه؟( قند خون من ۱۰۴ بود که دکتر برام تجویزش کرد)

 البته که رژیم خاصی هم ندارم فقط جدیدا شیرینیجاتو آبمیوه نخوردم که شد ۹۵ و البته تحرک خاصیم ندارم

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام خدمت شما

اگر در بارداری اولتون دیابت بارداری داشتید و الان در حال مصرف گلوکوفاژ هستید امکان اینکه در بارداری دوم افزایش قندخون داشته باشید وجود دارد .
پس بهتر است طبق تجویز پزشک از دارو تون استفاده کنید و اما همون  جور که خودتون فرمودید عدد دقیقی یا حتی محدوده ای وجود ندارد که در صورت مصرف نکردن دارو تعریف شده باشد.

خیلی خوبه که این اقدام رو برای پایین آوردن قندتون انجام دادید ولی ما هم چند نکته رو به شما توصیه میکنیم امیدوارم که کمک کننده باشه بازهم اگر سوالی داشتید در خدمتتون هستیم:

1) در طول روز 3 وعده غذای اصلی و 3 میان وعده مصرف کنید.

2) در طول روز مخصوصا کنار وعده های غذایی از فیبر (سالاد و سبزی خوردن) استفاده کنید.

3) در طول روز 30 تا 45 دقیقه تحرک داشته باشید  ولی در هنگام بارداری حتما در این مورد با پزشکتون مشورت کنید.

4) مقدار مصرف نان وغلات، لبنیات، حبوبات و میوه جات را در وعده غذایی محدود کنید.

در صورتی که سوالی داشتید، ما در خدمت شما هستیم.