با سلام و خسته نباشید هفته۲۶ بارداری هستم امروز آزمایش قند خون سه ساعته داشتم که متاسفانه به خاطر ضعف شدید ناشی از گرسنگی پودری رو که باید میخوردم بالا آووردم گفتن آزمایش خراب شده با دکترتون مشورت کنید که دکتر خودمم نیستش متاسفانه میخواستم بدونم باید چکار کنم؟ آزمایش دیگه ای هست که بجاش انجام بدم چون تو حالت ناشتایی تهوع بهم دست میده.

باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام،

براتون آرزوی بارداری موفقی رو دارم بهتره آزمایشتون رو تکرار کنید و اگر به پزشکتون دسترسی ندارید بهتره در این باره از پزشک زنان دیگری کمک بگیرید.

با تشکر