آیا پای پرانتزی با فیزیوتراپی اصلاح میشود؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 249 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام میخواستم بپرسم پای پرانتزی خفیف با فیزیوتراپی درست میشه؟

ممنون

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. فیزیوتراپی و کاردرمانی هردو کمک کننده هستند و راه حل دیگر کفی طبی هست که لازمه متخصص ارتوپدی فنی ارزیابی کنه و بسازه.

تجربه شما

اصلاح غيرجراحي براي بيماراني كه سن رشد و رد مردن بيشتر جهت كاهش زاويه و كاهش درد هست

ما فاميلونو برديم كلينيك ارتوپدي براي زانوي پرانتزي خيلي خوب شد با اينكه مسن بودن از شهرستان اومدن برديم هم دردش رفت و هم زاويش خيلي كم شد خيلي راضي بودن

باسلام..

در سنین قبل از بسته شدن صفحات رشد  ، حرکات اصلاحی و فیزیوتراپی میتوانند بسیار مفید باشند و همچنین انجام اسکن کف پا و تغییراتی که داخل کفش انجام میشود و یا کفی ها میتوانند بسیار موثر باشند ؛ ولی بعد از بسته شدن صفحات رشد و بلوغ این اقدامات موثر نخواهند بود.