سلام

بنده ۱ونیم ساله زایمان کردم

دچار دیابت بارداری و ناچارا مصرف انسولین شدم

Bmiفعلس بنده31است

دکترم گفت مستعی دیابت نوع۲هستی

چکار کنم که نگیرم؟

خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام
بله متاسفانه کسانی که دجار دیابت بارداری میشوند. مستعد به دیابت نوع2 میشوند، ولی در صورتی که رژیم غذایی و تحرک داشته باشند ازمبتلا شدن به  دیابت نوع2 جلوگیری میکنند.
اما در مورد BMI شما که 31 است شما جزوه افراد چاق به حساب می آیید به همین خاطر شما بیشتر در معرض دیابت نوع2 قرار دارید، پس برای مبتلا نشدن به دیابت نوع 2 میتوانید به وسیله کاهش وزن و BMI از آن جلوگیری کنید.
برای این کار میتوانیید از کلاس و نشریات انجمن دیابت گابریک استفاده کنید . مشاورین گابریک با کمال میل در انتظار تماس شما هستند.