لکه بینی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 89 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام

من دیروز لکه بینی قهوه ای داشتم ب حدی ک وقتی خودم پاک میکردم بادستمال بعدش قط شده ترشحاتم عادی شد الانم عادی اما بازم میترسم خطرناکه؟تو هفته۱۱رفتم امروز

همش نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید اگر لکه بینی شما تکرار شد ویا  اینکه مقدار آن بیشتر شد حتما باید به پزشک مراجعه نمایید فعلا مشکل خاصی ندارید نیازی به مداخله پزشکی نیست موفق باشید

تجربه شما

سلام

من سە روزە لکە قهوەای دارم و اول روزم کمر درد شدید داشتم  پریودیمم منظم نبودە از اول ولی دمنوش رازیانە و گیاە پنج انگشت مصرف میکنم قبل لکە بینی الان نگرانم شدید!

ممنون از پاسگوییتون..الان دوماهه که قبله پریود اینجوری میشم..منظورتون از بیشتر شدن یعنی تا چندماه طبیعیه؟

سلام من دو سه ماه پیش فریز کردم و بعده اون هروقت میخوام پرید بشم نه روز لکه بینی دارم و بعد پریودم و اون دردای مخصوصش شروع میشه.بچه هم ندارم.خیلی میترسم میشه راهنماییم کنین

@seyade
کاربرگرامی سلام. لطفا سوال خود را در قسمت "از ما بپرسید" مطرح کنید