علت باردار نشدن

81 بازدید 1 تبادل تجربه
  • سلام.من سی سالمه یک ساله اقدام به بارداری میکنم هر ماه حداقل یک تخمک قالب با سایز ۱۸ داشتم . عکس رنگیم مشکلی نداشته. آزمایشهای تیروید و هورمونی هم انجام دادم مشکلی نبوده شوهرمم سالمه . چرا بچه دار نمیشم؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

گاهي علت خاصي ندارد و دراين موارد درمان كمكي لازم است چون يك سال گذشته شما نياز به دارو داريد

تجربه شما

چقد مشکلمون شبیه همه منم پلی کیستیکم وشریطم عین تو با این فرق که انتطارمن تقریبا داره یسال ونیم میشه

ایشاله بزودی مامان میشی گلم

@آروین وژینا

مرسی همینطور شما. ولی خوبی شما اینه که حداقل مشکلتو میدونی و میتونی رفعش کنی ولی برای من هیچ علتی پیدا نمیشه میگن علت بعضی ناباروری ها نامشخصه😔