شیردهی

با عرض سلام و احترام

پسرم ده ماهه است و از ابتدا شیر خودم رو خورده الان مدتی است ک سینه سمت چپم ب طرز مشهودی کوچک شده و احساس میکنم شیر کمی  داره . نگرانم ک بعدا ب همین حالت باقی بمونه اگه ممکنه راهنمایی ام کنید متشکرم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  نگران نباشید سعی کنید بیشتر از سینه چپ خود به کودک خود شیر دهید هر چه کودک بیشتر شیر بخورد به همان میزان شیر شما بیشتر میشود سعی کنید از مایعات ومیوه بیشتری در رژیم غذایی خود بگنجانید موفق باشید