اقدامات قبل ازبارداری

با سلام من ۲۵سال دارم یک ساله ازدواج گردم میخوام از این ماه اقدام به بارداری کنم فعلا پریود هستم لطفا بگید که از الان چه چیزهایی رو رعایت کنم گروه خونیم هم ب منفیه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از سلامت دندانهای خود مطمئن باشید واینکه عفونت زنان ویا عفونت ادراری نداشته باشید روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی مصرف کنید اگر گروه خونی همسرتان مثبت است باید در بارداری آمپول رگام تزریق کنید