تنبلی تخمدان

سلام ببخشید من شش هفت ماهه ازدواج کردم ولی هنوز باردار نشدم

خیلی تلاش کردم ولی هیچ نتیجه ای ندیدم

و قبل ازازدواجم نه ماه اینطوره پریود نمیشدم

بعد ازدواجمم دوبار فقط پریود شدم

این نشون دهنده ی چیه؟؟؟؟

سونو گرافیم دادم

دوتادکتر رفتم یکیش گفت تنبلی تخمدان شدید و تخمدانه ضعیییییفه ضعییییف

و یکیش سونومو ک دید گفت مشکل خاصی نیست  نوشته تتنبلی تخمدان ولی مشکلی نیست و بارژیم حل میشه

دکتر اول متخصص معروف

دومی توی درمانگاه پزشکه..

نمیدونم ب حرف کدوم اعتماد کنم؟؟

اصلا چه اقدامی باید انجام بدم

نیاز ب سونو گرافیه دوباره نیست؟؟؟

اخه سونوم ماله چند ماهه پیش بود

ممکنه الان کیست نداشته باشم؟

چون قبلی بهم گفتن کیست داری

ولی این دکتری ک حدید رفتم کلا گفت هیچ مشکلی نیست..

توروخدا راهنماییم کنید

کاش میشد عکس سونومو میدییدین

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
قبل از هر چيز اكيدا به شما توصيه ميكنم كه زير نظر فقط يك متخصص زنان و يا ماماي حرفه اي باشيد و روند درمان را ادامه بدهيد و مدام به پزشكان متعدد مراجعه نكنيد چون نتيجه اي نخواهيد گرفت.
من سونوي شما را نديدم و نميتوانم نظر بدهم، ولي با توجه به عدم قاعدگي شما و تشخيص متخصص از روي سونوگرافي مشكلي در تخمدان شما هست و بايد تحت درمان قرار بگيريد و پيگيري و مراجعات منظمي به پزشكتان داشته باشيد.
تنبلي تخمدان قابل درمان است هرچند ممكن است قدري زمان ببرد ولي چيزي كه بايد حتما رعايت كنيد منظم بودن و پيگير بودن شما جهت درمان است.
در صورت عدم درمان بارداري اتفاق نميافتد.