سوزش ترشح سبز و خارش در هفته نهم بارداری

سلام من تازه وارد هفته ۹ شدم سوزش شدید و کمی خارش با ترشح سبز و سفت دارم قبلا توی هفته پنج هم اینطوری شدم ولی سوزش و خارش نداشتم کلیندامایسین واژینال استفاده کردم ولی حالا برگشته دکتر گفت بازم استفاده کن آیا این دارو برای جنینم ضرر نداره؟ متشکرم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مجدد مراجعه حضوري به پزشكتان داشته باشيد و درمان لازم را دريافت كنيد
آيا ترشحات شما بوي بد دارد؟ ترشحات كف آلوداست؟
پزشك با بررسي نوع ترشحات بايد تشخصي نوع عفونت را بدهد و داروي لازم را تجويز كند. عفونت شما نبايد پايدار بماند و بموقع درمان شود.