دندانپزشك خوب با مواد خوب لطفا معرفي كنيد سمته غرب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 109 بازدید 1 تبادل تجربه

من چند سال پيش ،پيش يه دندونپزشك نابلد رفتم براي پر كردنه ساده ،گوشه دندون آسيابه فك بالامو شكوند كه بماند صداشم درنياورد.بهرحال پيش دكتر ديگه اي تو ميرداماد رفتم سه بار پر كرد ولي زيره دندونم خالي ميشد حتي بار آخر رايگان سفيد پر كرد ولي الان بازم زيره دندونم خاليه طوري كه نخ دندون زيره دندون ميره .حالا ميخوام دندونپزشكمو تغيير بدم دكتري كه كارش خوب باشه منصفم باشه و سمته غرب باشه اگر تجربه اي داريد بهم بگيد لطفا.ممنون.

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

سلام دوست گرامی :

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش وپاسخ بین کاربران وکارشناسان میباشد.

جهت ارتباط با کاربران لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید.سپاس

تجربه شما

من يكى از فاميلامون كه تو آمريكا زندگى مى كنه هم براش اين مشكل به وجود اومد ،اومده بود پيش ما كه پر كرد دندونش براى بار سوم ميوفته  ،خلاصه ما بعد از كلى تحقيق مى بريمش پيش دكتر حشمتى ، خداييش خيلی آدم دقيق و با وجدانى بود ،همون روز بهمون گفت هيچى از دندون نمونده ولى من سعى مى كنم با يه روشى پر كنم كه ديگه نيوفته و واقعا الان يه ساله كه نيوفتاده ،خدا خيرش بده عالیه