شک به بارداری

سلام

من 22 ساله هستم.22فروردین پریود عادی داشتم و روز 14 اردیبهشت رابطه محافظت نشده داشتم که احتمال میدهم پیشاب وارد واژن شده باشه.روز 24 اردیبهشت پریود سبک داشتم و چون نگران بودم روز 8 خرداد آزمایش بتای بارداری دادم که 1.5 بود و منفی.روز 26 خرداد باید پریود میشدم که تا الان نشدم یعنی الان روز 44 پریود هستم.ممکنه باردار باشم؟باز استرس اومده سراغم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت تاخیر در پریود شما ممکن است استرس واضطراب باشد اگر تا ۷ روز آینده پریود نشدید بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا علت آن بررسی شود