لكه بيني و آي و يو آي

با سلام و خسته نباشيد. من اين ماه براي بار دوم  آي يو آي انجام دادم (روز چهارشنبه كه سيزده سيكلم بود)كه بزرگترين فوليكولم اندازه اش ٢٦.٥ بود روز آي يو آي چون دهانه رحمم بسته بود دكترم مجبورا تا حتي كه كاتر بتونه عبور كنه بازش كرد و واسه همين بهم گفت لكه بيني خواهي داشت از روز آي يو آي شياف پروژسترون هرشب يكي استفاده ميكنم ولي روز شنبه مقدار لك بيني هام زيادتر شد و دكترم گفت تا وقتي كه لك بيني ام قطع بشه روزي دوتا شياف استفاده كنم و اينكار رو كردم ولي همچنان لكه بيني دارم و كم هم نشده. اين لكه بيني ها از چي ميتونه باشه؟ يعني باز هم اينبار آي يو آي ناموفق داشته ام؟ با تشكر از راهنماييتون.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز علت آن ممکن است به خاطر بسته بودن دهانه رحم شما بوده باشد و پزشک شما این مسئله را به شما متذکر شده است نگران نباشید باید صبر کنید تا زمان پریودی شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت از تست بارداری استفاده کنید