با سلام

انگشت کوچک دست پسرم در اثر ضربه توپ شکسته ، دکتر با بی حسی جا انداخت

و آتل بست، حالا همش گریه میکنه و میگه دستم میسوزه ، پسرم نه سالشه ، علت چیست ؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. فشار به اعصاب دستش اومده. یا ممکنه سوزش بخاطر التهاب باشه و حالت سوزش گزگز و مور مور بعد از شکستگی طبیعی هست و برطرف میشه.

تجربه شما

با سلام و خسته نباشید ..

من دیروز توی باشگاه توپ زد به انگشت کوچیک دستم و انگشتم‌در رفته . رفتم پیش دکتر سنتی انگشتم رو جا انداخت و گذاشت تو آتل الان خیلی درد دارم و میخواره و خیلی هم باد کرده خواستم بدون طبیعیه؟

ممنون از شما