من و همسرم 33سالمونه 6ساله ازدواج کردیم

مشکل اصلی اینه شوهرم همیشه باید فکروتصمیم و نظرشو اعمال کنه و اگه حرف اون انجام نشه و یاحرف من بشه دیگه زندگی رو تلخ میکنه.بی محلی و سردی و قهرمیکنه.

یا باید حرف شوهرم بشه و طبق میل اون تصمیمات و کارها انجام شه و من باید کوتاه بیام و غصه بخورم ازینهمه گذشتن ازخود

یااگر حرف و نظر اون اعمال نشه،چیزی که گفته نشه ، اوقاتمونو تلخ میکنه،تاچندروز سردی و بی محلی محض راه میندازه و رنجم میده...

همیشه همینه زندگیم،باید چه کنم؟

راه زنذگی بامرد خودمحور و خودرای چیه؟

کسیکه تصورمیکنه کلافکر و تصمیمات خودش درسته، و اگه حرفش انجام نشه تلخ میکنه زندگیو،اصلا هم براش مهم نیست مثلا عیده،جشنه،عروسیه،کافیه نظرش اجرا نشه

محبت رو فقط تو عمل میبینه

اینکه من خونه ام تمیزباشه،ظرف و غذا درست، بعدم بزارم بااین فکرخرابم و دل مهرنچشیدم رابطه زناشویی هرجور که میخاد داشته باشیم. رابطه رم نمیره یادبگیره ترفندهای بهترشدنشو،تحریک کردن و جذب همسر رو، تنوع رو...

میدونی وقتی من محبت کلامی و رفتاری کافیو ازش نمیگیرم و میبینم همش میخاد زور بگه و من هی باید کوتاه بیام نمیتونم تو رابطه زناشویی خوب و دلخواه باشم،هرکار کنم اثر بد روم داره

_ به راهنماییتون خیلیییییی نیازدارم، ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به نظرم دلیل اینکه همسرتون فقط از شما چشم می خواهد این است که شما شش سال مهر تاییدی زدید برای خواسته های او...واین افراد مانند کودکان مواقعی که نیازشون برآورده نمی شود قشقرق راه می اندازند تا به خواسته شون برسند
این افراد اصولا یا در کودکی مسوئلیت سنگینی رو دوششون بوده ویا درکودکی هم همین روش را برای ارتباط یرقرار کردن پیش می بردند
پیشنهاد میکنم:
وقتی می خواهید نظرتان را به همسرتون بفهمانید بهترین راه این است درست به همان روشی که او حرفش را به شما ثابت می کند شماهم حرفتان را به او ثابت کنید
در ابتدای صحبت کردنتون به آنها نگویید حرفشان غلط است چون اینکار باعث می شود حالت دفاعی به خود بگیرند وبه حرف هاتون گوش ندهند..اگر نمی توانید درهمان لحظه نشان ندهید نظرتان چیست. بحث نکنید وزمان دیگری رو انتخاب کنید برای گفتن صحبتها وحرف هاتون..فقط دوری نکنید  به جاش مواجهه  شوید وحرف ونظر خودتون رو بیان کنید.
ببینید علت این خصوصیت آنها چیست بعضی از افراد چون فاقد اعتماد به نفس هستند با این کار می خواهند به دیگران بفهمانند که زیر دستشان هستند..اگر بدونید علت این است بهتر می شود با رفتار او کنار آمد.
ارزش خودتون رو بهشون گوشتزد کنید..کسی حق ندارد ارزش شما رو خدشه دار کند به جای تایید گفته های او به خودتان ونکات مثبتتان فکر کنید.
ممکنه همسرتان فکر می کند کسی نیست واقعا به حرفهای او گوش کند...شما با گوش دادن وهمدلی کردن با او می توانید ارتباط بهتری برقرار کنید
باهم صحبت کنید ونیازها وتوقعاتتون رو قاطع اما بالحن آرام بیان کنید مثلا...من انتظار دارم محبت کلامی بیشتری ازت بشنوم وببینم .این یکدنده بودنت واقعا داره منو اذیت می کنه  وداره توی رابطه ولذت بردن رابطه جنسی م تاثیر می گذاره..ویا نامه بنویسید برای هم..قرارداد ببندید برای مدت زمانی معین به قول هاتون عمل کنید.
به جای گفتن نه..بگویدد بله اما... حرفتون رو بزنید
برای انتقام گرفتن با همسرتون لجبازی نکنید..مخالفت های خودتون رو به طور غیر مستقیم بگویید.
با زبان خود مردان صحبت کنید یعنی با زبان تفکر وعقلانیت.
خودتان وهمسرتان وتفاوت هاتون رو بشناسید
اول نکات مثبت رو بگویید سپس نکات منفی... واین انتقاد کردن به خودشون نباشد بلکه به اعمال ورفتارشون ...در واقع ویژگی شخصیتی شون رو ملاک قرار ندهید.
ودر آخر نیاز به پشتکار دارد نامید نشوید فقط کافیست روش زندگی و عمل وعکس العمل ها خود را تغییر دهید.
موفق باشید