ورم کردن ناف نوزاد

56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام اقای  دکتر عزیز ممنون میشم جواب این سوالم رو بدین خیلی نگرانم

نوزاد 46 روزم نافش خیلی ورم کرده و دخترم همش درد میکشه گریه میکنه این دو روز هم همجا تعطیل بوده نتونستم ببرمش دکتر میخواستم ببینم مشکل از چی هست و یه جاهایی خوندم عادیه،درسته یا ن؟

پاسخ مشاور
سلام
حتما باید به متخصص نشان بدهيد ايا ترشح از ناف داره؟ در غير اين صورت فتق نافي است و احتياج به بررسي بيشتر داره جهت مشاوره بيشتر با شماره مطب تماس بگيريد

تجربه شما

ناف نوزاد در بیشتر مواقع با بستن درست میشه و به حالت اول برمیگرده اما اگر یکی دوهفته ناف رو بستید و خوب نشد بهتره به پزشک مراجعه کنید