trace

با سلام هفته سی و چهار بارداری هستم ورم شدید دست و پا دارم رفتم آزمایش برا خون اصطلاح تریس نوشته و پروتین رو یک مثبت زده میخواستم ببینم مشکل ساز یا نه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
 آزمايش بايد مجددا تكرار شود و در صورت بالا رفتن ميزان پروتئين در ادرار بايد تحت نظر و درمان پزشك خود باشيد. ولي بطور كلي از نظر پزشکی دفع پروتئین تا مقدار 300 (+١) نرمال است و شما می توانید با استراحت زیاد، نداشتن استرس و پرهیز از نمک دوران بارداری بسیار خوبی داشته باشید.