روابط همسرم در شبکه های مجازی

416 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام من تازه با سایتتون اشنا شدم و خوشم اومد و موندم. یه سال و هشت ماهه عروسی کردیم ولی از اول عروسیم فهمیدم کسی و صیغه کرده و با زنای دیگه تو شبکه های مجازی دوست میشه. میگه خیلی دوستم داره منم فقط به خاطر علاقمه که دارم باهاش زندگی میکنم. نمیدونم هنوزهم کاراش ادامه داره یانه و نمیتونم بهش اعتماد کنم. با اون صیغه ای پارسال حرف زدم مال یه شهر دیگه بود گف داره ازدواج میکنه و کاری به زندگیم نداره خلاصه داغونم... نمیدونم چه کار کنم ممکنه مشکل شخصیتی داشته باشه

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی ماجرای صیغه متعلق به زمان قبل از ازدواج با شما بوده؟ یعنی قبل از اینکه با شما ازدواج کنن با آن خانم صیغه بودن؟ شما چطور متوجه شدید؟ (اگر شروع رابطه با آن خانم قبل از ازدواج با شما بوده، این مورد رو بهتره چشم پوشی کنید و جای نگرانی براتون نیست، به ویژه اینکه آن خانم گفته اند که رابطه شان را با همسرتات قطع کرده‌اند)

اینکه گفتید همسرتان با خانم های دیگر در شبکه مجازی دوست می‌شوند، یعنی سطح ارتباط شون تا کجاست؟ مثلاً در حد پیامهای نوشتاری؟ پیامهای نوشتاری با اظهار علاقه؟ تماس تلفنی؟ ملاقات حضوری؟ شما چطور متوجه می‌شوید؟ آیا پنهانی تماس های همسر را چک می‌کنید؟
ببینید اگر موضوع را با عصبانیت و خشم بخواهید با همسرتان مطرح کنید متهم به بدبینی و عصبی بودن می‌شوید، وقتی را انتخاب کنید که فکر می‌کنید تسلط زیادی روی خودتان دارید و می‌توانید حرف هایتان را در کمال آرامش با ایشان مطرح کنید. بگویید متوجه شده ام در فضای مجازی یک ارتباط هایی وجود دارد، اینها منو خیلی نگران و نااَمن می‌کنه، ازت می‌خوام در موردش بهم توضیح بدی....ببین من قصد ندارم مثل پلیس دنبال تو باشم و کارهات رو زیر نظر بگیرم و چکت کنم، دوست دارم رو حرفی که خودت بهم می‌زنی اعتماد کنم، اون ماجرای قبلی متاسفانه ضربه سنگینی به من زد و من مدام نگرانم که این موضوع تکرار بشه، و در اینصورت باعث میشه من ازت ناخواسته فاصله بگیرم و روابط مون سرد بشه، آیا این اون چیزیه که تو میخوای؟ البته که نه، تو میگی دوسم داری و میخوای با من زندگی کنی، ....

تجربه شما

ببینید باید اول تکلیف تون رو با خودتون مشخص کنید: اگر متوجه بشوید ایشان ارتباط معناداری با خانم ها برقرار می‌کنند چه موضع مسئولانه ای اتخاذ خواهید کرد؟ منظورم قرار گرفتن در جایگاه قربانی نیست (گریه زاری، افسردگی، احساس بازنده بودن، ستیز و سرزنش با همسر، ....). آیا می‌خواهید زندگی زناشویی‌تان را ادامه دهید یا جدا شوید؟

لطفا ابتدا به این سئوال پاسخ دهید.

پاسخ خودتون رو در یک سوال جدید به اسم من ارسال بفرمایید تا همکاران سوال رو به من اختصاص بدهند این قسمت برای تبادل نظرات کاربران هست

خانم مجلسی ممنون از پاسخگوییتون...

ماجرای صیغه مربوط به بعد از ازدواج. قبلا گاهی به گوشیش سر میزدم رمز میذاشت هربار یه جوری رمزش میفهمیدم. چندباری بهش گفتم حتی گریه کردم درباره رابطه هاش. فک میکنم بعصیاش درحد پیام بوده ولی یکی دو مورد مطمئنم ملاقات حضوری داشته. الان دیگه امکان چک کردن گوشیش ندارم و تقریبا به هیچ طریقی نمیتونم بفهمم که هنوز هم رابطه ای هست یا نه. هربار میگف دیگه نیست ولی بعداز مدتی میفهمیدم.

ممکنه مشکل شخصیتی داشته باشه؟ این که بخاد مرتب تایید و تمجید جنس مخالف بگیره؟ بارها به طلاق فک کردم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که سختیای اون کمتر از الان نیست. فک میکنم فقط دارم عمرم تلف میکنم و شاید باید منتظر روزی باشم که خودش همه جی تموم کنه. واقعا داغونم....